Protest Boardwear

Protest boardwear is een Nederlands  merk opgericht door een groep Nederlandse snowboarders.

Hun motto was: “To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love.” Vanaf de allereerste dag proberen wij bezig om de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Wij ontwerpen trendy en functionele boardwear voor een betaalbare prijs.

Protest is een merk voor iedereen met een behoefte om te boarden.

De boardkleding is niet alleen ontworpen voor de  pro boarders, maar ook voor de beginnende boarder die gewoon plezier wil hebben en er ook goed uit wil zien. Het doel van het ontwerp team van Protest is kleding te maken die toegankelijk is voor alle boarders.

Protest heeft een zomer en wintercolletie

Protest gelooft in oog voor detail: materialen, ritsen, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen. Dit geeft hun collecties een luxueuze en exclusieve look. Er zijn lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. De wintercollectie is een functionalie boardwear collectie en de zomercollectie bevalt altijd hippe badkleding, waaronder een reeks technisch geavanceerde boardshorts.

Internationaal ontwerpteam

Het designteam bestaat uit 16 internationale ontwerpers met ervaring in sport en mode en gebruiken wij de input van New York tot aan Tokyo om een nieuwe collectie volgens de allerlaatste fashion trends te otnwerpen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productiemethoden en stoftechnieken, zoals hoogwaardige waterproof en toch ook ademende materialen.

Bekijk hier alle Protest producten in 1 overzicht!

Protest Fall/Winter 2013/2014