Home Over ons

Over ons

Wat is Skikleding-winkels-online.nl?

Skikleding-winkels-online.nl is het verzameloverzicht van online Skikleding winkels. Wij zoeken alle webshops af en plaatsen de leukste items op Skikleding-winkels-online.nl. Op onze site vind je de leukste webshops en alle skijacks, skibroeken, skihelmen, skibrillen en ski accessoires van verschillende webshops. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je de artikelen kan aanschaffen.

We krijgen de informatie over de artikelen, zoals omschrijving en de prijs, aangeleverd van de webshops. Wij proberen ten alle tijden deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kan je terecht kan bij de webshop die het product aanbiedt.

Voor meer informatie kan je kijken in onze algemene voorwaarden, en op onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om je favoriete items te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.

Veel shopplezier op Skikleding-winkels-online.nl

Dit is een website van Alle Winkels Online.